4400 Nyíregyháza, Huszár tér 5. sojaiskola@nyirgorkat.hu, sojamiklosiskola@gmail.com +36 42 512 797

OM azonosító: 201829

Háziversenyek a Sója Miklós Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola alsós munkaközösségének szervezésében

IMG_20230331_095156
  1. forduló

Az első forduló március 24-én az olvasás-szövegértéssel kezdődött. Az 1-4. évfolyamokból 3-5 fő/osztály kisiskolás diák jelentkezett a megmérettetésre. A tanulók, Csukás István: Vuk című regényéből olvastak részleteket, majd oldottak szöveges és rajzos feladatokat egyaránt. Nagy lelkesedéssel és ügyesen készítették el a versenyfeladatokat. Mindenkit dicséret illet munkájuk elvégzésében.

Szatmáriné Kovács Mária
tanító

 

  1. forduló

Iskolánk alsós tanulói matematika háziversenyen is megméretették tudásukat, amin a tanulók nagy örömmel vettek részt. A feladatokat nagyon ügyesen, lelkesen oldották meg. Minden résztvevőt jutalomban részesítettük.

Boros Éva
tanító

 

 

  1. forduló

2023.március 30-án iskolánkban helyesírási versenyt rendeztünk az alsó tagozatnak. Minden évfolyamból 3 tanuló jelentkezhetett. A játékos, változatos feladatok nagyon tetszettek a gyerekeknek.

Nagy-Vincze Enikő
tanító

 

  1. forduló

Az utolsó forduló észpörgető feladványokból állt. A feladatlap húsvéttal kapcsolatos feladatokat tartalmazott. Nagyon fontos, hogy a gyermekek gondolkodását minden lehetséges eszközzel fejlesszük. A versengésnek az volt lényege, hogy a gyermek törjék a fejüket egy-egy rejtvényen, közben olyan gondolkodási mechanizmusok induljanak be, melyek később is hasznosnak bizonyulhatnak az életükben.

Suriné Rácz Tünde
alsós munkaközösség vezető